HD PARTY 2017 - HRVATSKI

HD PARTY 2017

 

7. HD Party 19. - 21. 5. 2016.

 

Click here to view this article in english

Po sedmi  puta, u Puli, nadaleko poznatome bajkerskom gradu, od 19. do 21. svibnja biti će održan  H-D party. U proteklim izdanjima ovu su manifestaciju  su posjetili vlasnici Harley-Davidson motocikala iz dobrog dijela Europe, ali i vlasnici drugih moto proizvođača.

Pula je  grad neizmjerne ljepote i kulture  te pravo turističko blago s velikim brojem povijesnih spomenika od kojih je najvažnija dvije tisuće godina stara Arena, šesti po veličini amfiteatar na svijetu. Pulu krase  i mnoge prekrasne plaže te zeleni okoliš a poznata je i kao bajkerski grad jer se na području Pule već desetljećima održavaju važne i odlično posječene bajkerske manifestacije pa je postala  i svojevrsna meka mnogim motociklistima koji je posjećuju kroz veći dio godine. Time je idealni izbor svakome bajkeru da baš u proljeće za početak bajkerske sezone posjeti ovaj grad i manifestaciju o kojoj je ovdje riječ.

Bazno mjesto događanja i ovoga će puta biti  atraktivno sjedište moto kluba Twin Horn MC koji ujedno i potpisuje organizaciju ovog moto susreta. Support manifestaciji kao i proteklih godina dolazi od ovlaštenog zastupnika Harley - Davidsona za Hrvatsku.

 

Dobrodošli!

Ukoliko nemate smještaj u Puli - ponesite šator jer kampiranje je besplatno… 

 

 

Imate li posao vezan za motocikle i želite biti dio ili podržati našu manifestaciju molimo vas kontaktirajte nas.